Nieuws

1. SONAX Car Care producten voor de consument

SONAX levert via de vakhandel, autoshops, dealerbedrijven, tankstations en gespecialiseerde bouwmarkten een breed programma aan Car Care producten voor de consument. Met deze hoogwaardige innovatieve producten kan de consument zijn/haar auto zowel van binnen als buiten in optimale conditie brengen en houden. SONAX onderscheid drie verschillende lijnen in Car Care producten voor de consument: Prmium Class, Xtreme en Original.

 

2. SONAX Car Care producten voor de professional

De aflevering van een nieuwe of gebruikte auto is voor de nieuwe bezitter een feestje. De af te leveren auto moet er perfect bijstaan. Dit geldt uiteraard ook voor de auto’s in de showoom die nog een nieuwe bezitter gaan krijgen.

SONAX biedt hiervoor een uitgekiend concept aan professionele producten om snel en doeltreffend het gewenst resultaat te bereiken.

Bent u een professional ? Ontdek en bestel het volledige profi gamma hier: www.sonaxprofi.be

3. SONAX Car Wash producten

Veel automobilisten wassen en reinigen hun auto regelmatig in de wasbox, roll-over of wasstraat. Ook hiervoor biedt SONAX een scala aan was, (voor)reinigings- , beschermings- en droogproducten in verschillende verpakkingen. Daarnaast biedt SONAX speciale producten om de wasruimten representatief te houden. Dit komt de uitstraling van de locatie ten goede.

 

4. SONAX trainingen in professionele auto-reconditioning

Als ontwikkelaar en producent van professionele Car Care producten weet SONAX als geen ander hoe deze producten gebruikt worden om tot het beste resultaat te komen. Graag deelt SONAX deze kennis met u en organiseert hiertoe speciale trainingen bij de gebruiker aan huis of in de eigen trainingsruimte. Het belang van goedgetrainde medewerkers is beslist net zo belangrijk als het gebruik van kwalitatief hoogwaardige Car Care producten.

 

5. Totale auto-reconditioning door SONAX Car Care professionals

SONAX heeft een landelijk netwerk aan Car Care Professionals die voor particulieren, autodealers, garagisten, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, fleet owners en verzekeraars de professionele reiniging van nieuwe en gebruikte voertuigen op zich nemen. Het motto: SONAX ontzorgt u!

Wij bieden deze dienst aan op locatie bij onze opdrachtgevers en in de eigen stations. Professionele communicatie, planning en facturatie wordt centraal door SONAX vanuit het hoofdkantoor georganiseerd.