Hoe onderhoud ik het best mijn wagen ?

Een goed begin is het halve werk. Zorg ervoor dat u met schone ruiten rijdt. Propere ruiten verhogen het zicht in de cockpit van de wagen en daardoor de veiligheid van de chauffeur en andere weggebruikers.
Met Sonax ruitenreiniger reinigt u snel en zonder strepen alle glazen delen van uw wagen. 

Lakbeschadigingen door vogelpoep vallen niet onder de lakgarantie van een auto. Vogelpoep nestelt zich vooral bij zonnig, warm weer in de lak en vreet zich in. Maar ook insektenlarven en boomhars kunnen funest zijn voor uw autolak. Gevolg: doffe plekken en in het ergste geval serieuzelakbeschadigingen. Met de SONAX shampoos, SONAX insektenverwijderaar en SONAX boomharsverwijderaar verwijdert u snel en gemakkelijk respectievelijk volgel-, insekten- en boomharsverontreinigingen op glas, lak en kunstof zonder risico op krassen.

Autowassen verlengt de levensduur. Zet uw auto ook regelmatig in de wax om de lak extra te beschermen.
Voor het allerbeste resultaat adviseert SONAX de SONAX Premium Class lijn. Deze lijn reinigt en beschermt uw auto met de allerbeste kwaliteit.

Met SONAX Xtreme Velgenverzegeling NanoPro verzegelt u gemakkelijk de velgen van uw auto met een onzichtbare, glasharde Nano-laag. Dankzij de verzegeling wordt de kans op hervervuiling vermindert en wordt de stofaanslag gereduceerd.
.

Een frisse en schone auto krijgt u door ook het interieur aan een poetsbeurt te onderwerpen. SONAX Xtreme Interieurreiniger. Reinigt grondig, verwijdert hardnekkige vervuilingen van deurpanelen, stoelen, bekleding, kunstofhemels en zonnedaken en geeft een frisse lucht in de auto.